Unieke vergaderlocatie aan het strand

Boardroom Brouwersdam

Dé vergaderlocatie aan zee

Jouw plek om te ontmoeten, inspireren en genieten

Zoute zeelucht in je longen, uitzicht op een uitgestrekt strand en omgeven door de sfeer van het relaxte surfleven. Wie wist dat vergaderen zo leuk kon zijn? Je voelt je gelijk om je plek in onze vergaderruimtes waar we het gevoel van het strand naar binnen hebben gehaald. Juist deze sfeer zorgt voor een stimulerende omgeving waarin open gesprekken, creatieve brainstormsessies en inspirerende trainingen hun ruimte kunnen vinden.

En bij hard werken hoort hard genieten! Boardroom Brouwersdam biedt jou de mogelijkheid om je event te combineren met diverse arrangementen met lunch of diner, strandactiviteiten of teambuilding. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!  

Planten
Stoel poten
Zand
Korrels
Bezoekers

Waarom vergaderen aan zee?

Je wilt niks anders nadat je hier geweest bent

In deze ontspannen setting haal je het beste en meest creatieve in je team naar boven

Heerlijk eten

Na een intensieve vergadering, workshop of training geniet je van een heerlijke lunch, diner of borrel van Strandpaviljoen Brouw.

Gratis parkeren

Nooit meer te laat komen doordat je de auto nergens kan parkeren. Op de Brouwersdam is er een overvloed aan parkeerplekken.

Teambuilding

Met je voeten in het zand, teambuilding op je slippers. Productief vergaderen doe je bij Boardroom Brouwersdam.

Opgeladen naar huis

We laden je weer op! Samen met onze partners maken we er een perfect verzorgde dag van.

Vergaderlocatie aan het strand

Overnachting nodig?

Bekijk de mogelijkheden

Onze medewerkers aan het woord

Werken op de leukste en mooiste locatie

Portret Erik Wijma
Erik
Eigenaar
Merel Tuk Content manager
Fotograaf & content manager

Als surfer is werken op het strand echt een droom. De zee en strand brengen een bepaalde rust die je echt alleen maar kan ervaren door het zelf te beleven. De Boardroom brengt dit gevoel echt bij je tot leven !

De prachtige omgeving vastleggen met een camera doe ik het liefst! En hiervoor hoef ik niet heel de wereld af te reizen maar slechts 10 minuutjes met de auto te rijden. 

 

Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!